Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Θα έπρεπε να καίμε χαρτονομίσματα στο Σύνταγμα


Είναι ξεκάθαρο ότι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση στην χώρα και την κοινωνία είναι η γενιά των γονιών μας.

 

Είτε αυτοί κατείχαν και είχαν θέσεις και κοινωνικά αξιώματα είτε όχι, αφέθηκαν να ξεχαστούν και να ξεχάσουν το διακύβευμα της  απελευθέρωσης για χάρη μιας ακριβά αγορασμένης κοινωνικής ειρήνης, τύφλωσαν την δικαιοσύνη προκειμένου να εξασφαλίσουν μια επίπλαστη ευημερία.

Μεγάλωσαν τα παιδιά τους κατ εικόνα και ομοίωση έτσι ώστε να ασπάζονται ένα σκληρό συντηρητισμό. 

Νέοι άνθρωποι που διατηρούν τη νοοτροπία της προηγούμενης γενιάς που αναζητούσε μια θεσούλα να βολευτεί, ακόμα επιδιώκουν αυτή τη “νεκρική ακαμψία”.

Είναι η γενιά των γονιών μας που κρατούσε και κρατάει τις πόρτες κλειστές για τους κοινούς θνητούς και επανδρώνει τα πόστα και τα αξιώματα με όντα ανάλγητα και κακομαθημένα που θεωρούν ότι η ζωή τους ανήκει.

Αυτή η γενιά δεν έχει δικαίωμα τώρα να εξεγείρεται για τις περικοπές των συντάξεων...δεν έχει δικαίωμα να θέλει να ζήσει την ήσυχη και ξέγνοιαστη ζωή του συνταξιούχου όταν γύρω μας μαίνεται ένας αμείλικτος οικονομικός, κοινωνικός και ψυχολογικός πόλεμος απέναντι στους φτωχούς νέους ανθρώπους..... Μια κοινωνία που αγωνιά για τις συντάξεις και τις καταθέσεις της την ώρα που θα έπρεπε να καίμε χαρτονομίσματα στο Σύνταγμα......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου